Munkáspárt: az egyetlen baloldali, nemzeti, ellenzéki párt

Munkáspárt: az egyetlen baloldali, nemzeti, ellenzéki párt

Mi megtettük azt, ami tőlünk függött, mondotta Thürmer Gyula május elsején, összegyűjtöttünk több mint 26 ezer ajánlást! A Munkáspárt ott van a kilenc párt között, amelyre lehet szavazni május 26-án. Ez a mi sikerünk, közös sikerünk! Örüljünk neki!

Most Önökön a sor, tisztelt baloldali választók! Baloldalt akarnak? Itt van! A baloldal ma a Munkáspárt!

Nem baloldali az, aki a Jobbikkal szövetkezik. Baloldali az, aki a munkással, a dolgozóval van, aki olyan világot akar, ahol nem a pénz számít, hanem az ember.

Nem baloldali az, aki patkánynak nevezi azokat, akik nem rá szavaznak. Az ilyen magatartás lejáratja a szóban forgó személyt és pártját. Mi elítéljük, mert olyan mocsárba taszítja az egész magyar közéletet, ahonnan aligha tudunk kimászni.

Nem baloldali az, aki nem meri leírni azt a szót, hogy hazaszeretet. Aki a plakátára azt írja: „haza, szeretet, Európa”.

Nem baloldali az, aki az országot és vele együtt a magyar népet, a magyar dolgozókat az „európai egyesült államok” olvasztótégelyébe akarja lökni.

Nem baloldali az, aki az európai ügyészségtől várja, hogy harcoljon a korrupció ellen Magyarországon. Ha van baj Magyarországon, akkor nekünk kell megoldani. Elég volt!

Emlékezzünk! Hívtak már be ide törököt, németet, oroszt. Most az EU-t akarják idehozni. Elég volt! Elég volt a külföldből! Ez a mi hazánk, a mi dolgunk a jövőnket eldönteni!

Sok ember mondta az aláírásgyűjtés során, hogy nagyon kellene egy ellenzéki párt, amely baloldali és nemzeti is egyben. Ne keressék tovább! Itt van! A Munkáspárt baloldali, nemzeti és ellenzéki párt.

Baloldaliak vagyunk. Az embereknek, a dolgozóknak, a népnek akarunk jobb életet teremteni.

Nemzetiek vagyunk. Azt akarjuk, hogy a magyar nemzet ne híguljon fel, ne olvadjon szét, hanem élő és fejlődő része legyen a jövő Európájának.

A két szót együtt használjuk. Aki a dolgozókért, a népért tesz, az a nemzet ügyét is szolgálja.

Ellenzékiek vagyunk. Nem tetszik, hogy egyesek rohadtul meggazdagodnak, mi meg nem lépünk egyről kettőre. Dühösek vagyunk, mert borzalmasok a kórházak. De legfőképpen azért, hogy ha bajba kerülsz, ha beteg leszel, ha egyedül maradsz, ha kiesel a mainstreamből, senki sem segít rajtad.

Bíráljuk a kormányt, amikor a tőke javára dönt a dolgozók ellenében. Támogatjuk a szakszervezetek, a dolgozók harcát a jobb fizetésért, a jobb munka törvénykönyvért. De nem állunk egyik oldalra sem, amikor az egyik gazdag üti a másikat.