A Mi szavunk a Tiétek ellen

Tényleg meghátrált a Lidl?

Tényleg meghátrált a Lidl?

Megemelte a görögdinnye kilogrammonként árát 20 forinttal 119 forintra a Lidl, miután a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Dinnyetermelők Egyesülete is tiltakozott, amiért az áruházlánc alacsony áron kínálta a gyümölcsöt. A Lidl az áremeléssel kapcsolatban az MTI érdeklődésére nem adott információt, a görögdinnye új ára péntektől-vasárnapig érvényes az áruház honlapja szerint. (https://www.agrarszektor.hu)

Bővebben ...

Salvini: Mr. Gere, vigye a migránsokat Hollywoodba!

Salvini: Mr. Gere, vigye a migránsokat Hollywoodba!

Richard Gere, világhírű amerikai színész találkozott 160 olyan személlyel, akik az Open Arms elnevezésű hajón tartózkodnak és az Európai Unióba kívánnak bejutni. A színész nyilvánosan támogatásáról biztosította migránsbarát szervezet akcióját. Salvini olasz belügyminiszter közölte: Mr. Gere, vigye a migránsokat Hollywoodba! (https://www.theguardian.com/)

Bővebben ...

Dinnyeháború: kivel van a magyar kormány?

A Lidl Magyarország a hazai dinnyeszezon közepén akciót hirdetett, és a magyar dinnyét olcsó, vevőcsalogató reklámeszköznek tekinti - írja közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A szervezet álláspontja szerint a kiskereskedelmi lánc ezzel bedöntheti a magyar dinnyetermelést és lehetetlenné teszi a minőségi dinnye előállítását. (https://www.agrarszektor.hu)

Bővebben ...