A Magyar Munkáspárt nyilatkozata

 A Magyar Munkáspárt nyilatkozata  A Magyar Munkáspárt szolidaritásáról biztosítja azokat a gondolatokat és kezdeményezéseket, melyeket Kim Dzsongun, a KDNK legfelső vezetője fogalmazott meg a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság 14. összehivású Legfelső Népi Gyűlése első ülésén.  A Magyar Munkáspárt a szolidaritás és a támogatás érzésével követi a Koreai Munkapárt és a koreai nép erőfeszítéseit arra, hogy megóvja és erősítse a KNDK függetlenségét, megvédje az ország szuverenitását és méltóságát.  A Magyar Munkáspárt üdvözli a KNDK erőfeszítéseit a Koreai-félsziget békéjének megteremtésére, a nemzetközi béke és biztonság előmozdítására.  A Magyar Munkáspárt támogatja a koreai nép küzdelmét a szocialista társadalom fejlesztéséért, az emberek életszínvonalának emeléséért, a modern gazdasággal rendelkező, erős szocialista Korea felépítéséért.

A Magyar Munkáspárt szolidaritásáról biztosítja azokat a gondolatokat és kezdeményezéseket, melyeket Kim Dzsongun, a KDNK legfelső vezetője fogalmazott meg a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság 14. összehívású Legfelső Népi Gyűlése első ülésén.

A Magyar Munkáspárt a szolidaritás és a támogatás érzésével követi a Koreai Munkapárt és a koreai nép erőfeszítéseit arra, hogy megóvja és erősítse a KNDK függetlenségét, megvédje az ország szuverenitását és méltóságát.

A Magyar Munkáspárt üdvözli a KNDK erőfeszítéseit a Koreai-félsziget békéjének megteremtésére, a nemzetközi béke és biztonság előmozdítására.

A Magyar Munkáspárt támogatja a koreai nép küzdelmét a szocialista társadalom fejlesztéséért, az emberek életszínvonalának emeléséért, a modern gazdasággal rendelkező, erős szocialista Korea felépítéséért.

 

Statement of the Hungarian Workers’ Party

The Hungarian Workers’ Party expresses its solidarity with the ideas and initiatives formulated in Supreme Leader Kim Jong Un's Policy Speech at the First Session of the 14th Supreme People's Assembly of the Democratic People's Republic of Korea.

The Hungarian Workers’ Party follows with the feelings of solidarity and support the efforts of the Workers’ Party of Korea and the Korean people to save and strengthen the independence of the DPRK, to defend its sovereignty and dignity.

The Hungarian Workers’ Party welcomes the efforts of the DPRK to create peace on the Korean peninsula and to contribute to peace and security in the world.

The Hungarian Workers’ Party supports the struggle of the Korean people to develop the socialist society, to give high standard of living to the people, and to build up a strong socialist Korea with modern economy.