Megtámadták a Munkáspártot

Megtámadták a Munkáspártot

Április 6-án szombaton támadás érte a Munkáspárt internetes oldalát. Az úgynevezett DDOS támadás ötszázszoros terheléssel próbálja a Munkáspárt szerverét lassítani. Annak ellenére, hogy az ebből keletkező lassulást a Párt informatikusai folyamatosan próbálják helyrehozni, a támadás folyamatos.

Nem tartjuk véletlennek, hogy pont az európai parlamenti választási kampány kezdetén történt az internetes támadás. A mai modern világban, szinte minden az interneten folyik. Így joggal feltételezzük, hogy valakik nehézséget akarnak gördíteni a Munkáspárt elé.

Szerencsére az ajánlásgyűjtés feladatait már jó előre szétosztottuk a Párt megyei és budapesti szervezetei között, így itt nem okoz fennakadást. Szakembereink dolgoznak azon, hogy a májusi kampány finisre lokalizálják a támadást, hisz a Munkáspártnak az utca kivételével az internet az egyetlen megjelenési felülete. Az internetes felületeinket látogató szimpatizánsainktól, támogatóinktól elnézést kérünk az esetleges fennakadások végett – nyilatkozta Thürmer Gyula a Munkáspárt elnöke. Befejező gondolatként hozzátette, hogy: „kicsit örülünk is az effajta támadásnak, hisz ez azt jelenti, hogy a Munkáspárt erősödik és képes képviselni az egyszerű emberek a bérből, fizetésből élők érdekeit és mélyen sérti az őket kizsákmányolókat.”