Rendet Magyarországon! Rendet az egészségügyben!

Rendet Magyarországon!  Rendet az egészségügyben!

Az egészségügy problémáiról rendezett utcai kitelepülést a Munkáspárt Győrben. Az egészségügy társadalmunk minden problémáját tükrözi, hangzott el a ren-dezvényen, ezért ha rendet akarunk az egészségügyben, rendet kell teremteni az országban is.

Milkovics Attila

Nagy Ádám megyei elnök köszöntője után Thürmer Gyula, a párt elnöke beszélt. A rendezvényen részt vettek Frankfurter Zsuzsanna és Nagy Attila, az Elnökség tagjai is.
Milkovics Attila, a győri szervezet elnöke elmondta: a kormány alkalmatlan arra, hogy a dolgozó emberek érdekeit képviselje. Alkalmatlan, mert a szak-rendelői, szakorvosi vizsgálatokra he-teket, hónapokat kell várni, amely idő sokszor egy rosszindulatú betegség teljes lefolyása. Nem képes megoldani, hogy a mentő minden bajbajutotthoz 15 percen belül eljusson, nem képes megoldani a megfeszített munkatempóban dolgozó, sokszor a túlórák miatt a családjukat háttérbe szorító orvosok, ápolók, mentősök helyzetét.

Milkovics Attila

Majd kemény szavakkal bírálta az országos állapototokat. Elég volt, hogy a kormány a haveroknak, barátoknak, sógoroknak és vejeknek adogatja a ke-servesen megkeresett adóforintjainkat! Elég volt, hogy az uniós forrásokat a családtagok osztják szét egymás között! Elég volt, hogy olyan embereknek adunk szavazati jogot, akik nem élnek élet-vitelszerűen Magyarországon! Elég volt abból, hogy a kormány hülyének néz bennünket! Korrupció! Manipuláció!
Elég volt!
A programunk becsületes, a dolgozók érdekét szolgáló munkáspárti program – mondotta. Egy szó hazugság, egy cseppnyi manipuláció vagy félrevezetés sincs benne. Nem a milliomosok érdekeit képviseli, hanem a dolgozó emberekét.
A győri kitelepülés motorja Milkovics Attila és családja volt, de eljöttek sokan munkáspárti tagok Rajkáról, Sopronból, sőt egy kis csapat Nógrádból is érkezett.
Sok munkáspárti röplap került az em-berekhez és sokan írták alá a Munkáspárt felhívását. De a legfontosabb: sokan láthatták, hallhatták a Munkáspártot.